DTG

Direct to Garment Printing of direct / rechtsreeks op de kledij printen via onze nieuwe textiel printer van Brother.
Dit kan op t-shirts, sweaters, polo’s, schorten dat een samenstelling heeft van 100% katoen of verdeling polyester / katoen. Witte of gekleurde textiel kunnen wij voor u bedrukken met teksten, foto of uw logo en dit in één of meerdere kleuren of full colour. Dit is mogelijk vanaf 10 stuks tot …

Bij witte textiel kan dit rechtstreeks en zonder voorbehandeling, op gekleurde textiel moeten wij eerst voorbehandelen met een pre-treatment vloeistof zodat de print een goede aanhechting krijgt. Tevens bij het printen zelf gebeurd dit op wit textiel enkel met de kleuren en bij gekleurde textiel word voor het kleuren logo eerst een witte onderlaag geprint.

Dit zodat u mooie volle kleuren krijgt op donkere textiel.

2015-12-02 11.31.44

TRANSFERDRUK of FLEXTRANSFER

Bij deze word de tekst, logo of andere uitgesneden uit flexfolie en het overtollige word handmatig weggenomen.
Een intensief werk omdat dit alles nog handmatig gebeurd en dus niet goedkoop is maar wel prachtige resultaten oplevert. Dit kan in één of meerdere kleuren. Er zijn enorm veel mogelijkheden met dit prachtige materiaal.
Deze flexmaterialen zijn de laatste jaren zo kwalitatief enorm verbeterd dat dit een kwaliteitsvolle bedrukking is die indien de voorschriften gerespecteerd worden geruime tijd meegaan.
Wasbaar 60° – overstrijkbaar (let wel!!) op één bolletje op het strijkijzer en liefst iets over plaatsen of binnenste buiten strijken. Afname vanaf 10 st.

Zeefdruktransfers

Dit is een zeefdruk dat op een transparante film gedrukt word met onder en boven een beschermlaag zodat deze bestendig is tegen de meest harde werk en was omstandigheden.
Deze worden door ons op uw textiel geplaatst met de hitte pers onder hoge druk.
De prijs word berekend via het aantal kleuren en de oppervlakte de cm².
Het kan geplaatst worden op katoen, poly/katoen, nylon, flexothane en andere.
Wanneer dit gedrukt is kan u dit wassen tot 60° (eco 60) en 90° (eco 90), is direct overstrijkbaar, kan in de droogtrommel en is chemisch reinigbaar.
Leveringstermijn +/- 3 weken.
Afname vanaf 25st. per logo/item.
Kortom wanneer u kwaliteit wil voor u geld is dit het materiaal dat u zoekt.

ENKELE VOORBEELDEN

meer voorbeelden van ons dagelijks werk vind u op onze facebook pagina via de link op deze site